dinsdag 22 november 2005

22-10 Telefoon

Een onverwacht telefoontje vandaag uit Nijmegen. Dr Mullaart de neuroloog belde op over de uitslagen van de echo. Hij wilde definitief de twijfel wegnemen. Het is gewoon niet goed. Klaar. Niks accuuts, maar er moet iets gebeuren. Ik legde uit dat Rob op de lijst is geplaatst voor over 2 weken. Dr Mullaart wil misschien nog eerder ingrijpen. Het is allemaal geen spoed vertelde hij nogmaals, maar hij vindt het genoeg zo. "Tot 30 november op de Spina Polie en hou je hoofd koel." Dat vertelde hij ons. Kijk dat is tenminste duidelijk.
Er valt dan hoe tegenstrijdig het ook is een last van je schouders. Er wordt nou iets gedaan. Met alle risico's natuurlijk, maar zo kon het ook niet langer. Bij evt. verandering, moeten we meteen komen.
Tja nog iets positiefs vandaag: eigenlijk niet zoveel. Luuk heeft pseudo kroep en ik heb mijn jatten verbrand. (gewoon stom geweest hihihi)
O ja toch nog iets. Vandaag komen de spanten van onze woning en dus is er definitief een begin gemaakt met de nieuwe woonkamer en keuken. Kijk dat is natuurlijk geweldig!

Geen opmerkingen: