dinsdag 22 november 2005

20-11 De doop


Vanaf vandaag hoort onze Rob overal helemaal bij. In de st Antonius van Paduakerk te Nijnsel werd onze Rob gedoopt. Er werd al van te voren gevraagd waarom we onze Rob lieten dopen. Het antwoord was alsvolgt. Op het moment dat je hoort dat onze Rob spina bifida heeft vervloek je alles en iedereen en je vraagt je echt af waarom God dit heeft gedaan. Waarom dit kind. En ook vraag je je af of het geloof er dan echt is. Maar op het moment dat Rob is geboren, kom je erachter, dat juist je juist op het geloof terugpakt om sterk te blijven en te hopen.
Dus vandaag werd er dan gedoopt. Een hele mooie viering met hier en daar een traantje. Vooral tijdens het liedje van Jan Smit, vogelvrij. Pastoor Bekx maakte er een mooie viering van. Ook de andere kinderen waren super lief. Het was heel mooi.
Na de viering lekker naar De Beckart. Ook vierde we meteen Stan zijn verjaardag. Daar kregen we lekker eten en drinken. Het was super gezellig en zeer ontspannend. En als klap op de vuurpijl kwam Sinterklaas nog langs. Hij was met zijn Pieten toch in Nijnsel en kwam toen maar even langs. Sint wilde Rob ook vasthouden en dus was deze dag voor alle kinderen super geslaagd. Ja zo'n dag doet je echt goed! Een dag zonder zorgen en alleen maar genieten! En je geniet als je kinderen genieten. En lekker niet poetsen na afloop.

Geen opmerkingen: