maandag 17 oktober 2005

Zijn eerste therapie

Zo eindelijk internet hier aan de Lieshoutseweg.
Op woensdag 12 oktober is voor het eerst hier de fysiotherapeut aan huis geweest. Natuurlijk moesten we het hele verhaal weer van voor af aan vertellen. Dan kom je erachter dat je echt moet nadenken om alles in goede volgorde te vertellen. Tja en aangezien ik mijn verhaal zelf niet op internet kon teruglezen was het echt nadenken om het chronologisch te vertellen. Ook moest je precies vertellen wat er tot nu toe was geconcludeerd wat Rob wel en niet kan. Tja en dat doet toch wel pijn. Ook zij bevestigde het feit dat Rob geen gevoel heeft in zijn onderbenen en voeten. Wel is er beweging in zijn bovenbenen.
Ze masseerde Rob zijn benen en deed wat oefeningen om Rob te leren zijn benen naar beneden te doen. Rob ligt nog graag met zijn benen in de lucht. Dit ook mede door zijn stuitligging. We kregen wat tips mee over hoe we verder moeten gaan.
Rob doet het verder uitstekend. Meld zich netjes om de 3 uur voor een voeding en reageert heel alert.
Verder zijn we toch al bezig over de toekomst van Rob. Wat moeten we aanpassen in de nog te bouwen woonkamer en keuken? Welke spullen kunnen we straks aanschaffen om het hem makkelijk te maken. Je doet het met veel pijn, maar met heel veel liefde voor het manneke.
A.s. maandag voor het eerst weer naar Nijmegen. Voor de echo van zijn hoofdje.

Geen opmerkingen: