dinsdag 25 september 2018

25-09 Luuk 15 en Rob 13!!

En dan is het niet te geloven. Maar Rob is 13 jaar geworden. Wat we bijna niet meer hadden durven dromen is toch gekomen. Nog steeds zijn we allemaal verbaasd dat hij er nog is. Nog steeds heel dankbaar.
Wat is zo´n verjaardag dan gevoelsmatig heel speciaal.
De dag ervoor (de 19de) is onze Luuk 15 geworden. Mijn manneke waar ik heel trots op. Dit manneke dat op school bekend staat als het sociale lieve ventje en gelukkig is hij sociaal. Hij komt (soms te vaak) op voor andere mensen en helpt ze graag. En daar ben ik super trots op.
Terwijl Papa, Stan en Gijs in Barcelona zaten vierden we met de anderen maar even deze verjaardag, met beschuit aardbeien en slagroom.
Zaterdagavond werden de 3 verjaardagen (Wiese was in de vakantie jarig) goed gevierd en het was erg gezellig.
Op school gaat het best goed, al lopen we nog gigantisch achter feiten aan. We moeten nu echt heel snel een laptop, met tablet functie aanvragen, maar het duurt veel te lang. Die had er al moeten zijn gewoon, maar ja als je niet weet waar je kind naar school kan na de vakantie, dan heb je gewoon niks kunnen regelen. Net als begeleiding in de les, en digitale schoolboeken. Het schrijven is echt een ramp, maar nu moet het wel. Nou echt te lezen is het niet. En kost hem nog veel en veel te veel energie.
Het is balen dat het zo loopt. Maar die laptop even zo aanschaffen is ook geen optie omdat juist die met tablet functie best prijzig zijn. Maar als je op bed ligt is dat makkelijker dan alleen een laptop. Plus dat het veel makkelijker is met meerkeuze vragen etc. Even aantikken en klaar.
Hij heeft het opzich wel goed naar zijn zin. De klas lijkt hem te hebben opgenomen en alle kinderen van de brugklas zijn inmiddels aan die scheurneus gewend. In zijn Elro scheurt hij door de school en dat gaat prima. We hebben een fijne verzorgingsruimte dus ook dat hebben ze goed geregeld.
Trots op dat manneke. Want het had zo anders kunnen zijn.

We hadden het niet meer durven dromen
Maar deze dag is toch gekomen
Hij leeft! Rob is daar!
Hij leeft! Vandaag al 13 jaar!
Een jaar erbij zo bijzonder 
Een jaar erbij een groot wonder!
Dankbaar voor leven.
Dankbaar op naar 2x7
Rob van harte gefeliciteerd
Love you.

Geen opmerkingen: