zaterdag 16 juli 2011

16-07 even een berichtje uit Spanje

Ja ook hier internet. Dus even snel een berichtje uit Spanje. De heenweg was verlopen met een klapband in Maastricht. De meneer van de vouwwagen had de bandenspanning te hoog gemaakt en dus knalde de band uit elkaar. Gelukkig nog wel in Maastricht zodat de ANWB dit weer keurig heeft opgelost.In Montpellier hebben we overnacht. De reis is verder goed verlopen, alleen voorbij Lyon was het druk en hadden we filles. De kinderen deden het uitstekend en ook in het hotel vonden ze het fijn, want daar konden ze nog even zwemmen.
In Spanje aangekomen, was het natuurlijk eerst de vouwwagen opzetten en de hectiek van het begin van de vakantie. Ach eigenlijk verliep dat allemaal ook vrij soepel.
De kinderen genieten volop al merk je nog wel dat de kinderen weer moeten wennen aan het gezin zijn. Ze mogen nu niet doen wat ze zelf willen ondanks de vakantievrijheid. Zeker nu ik alleen hier ben en ik dus echt de regie weer in handen heb. Juist ik die zoveel weg is geweest.
Het is wennen voor ze, maar langzaamaan begint het door te dringen dat het nu weer echt is.
Rob doet het redelijk hier. Ook hebben ze hier nog bloedgeprikt en heb ik de uitslagen doorgemaild. Helaas zie ik geen verbetering in zijn tenen.Het blijft wel wegen en meten met vocht en op tijd moet hij rust nemen en dat merk je wel. Gelukkig is het weer hier een stuk beter dan in Nederland, en dat weet ik ook weer meteen waarom we niet in Nederland gaan kamperen. Ik zie me al zitten met 6 kids in de voortent de halve dag en een berg was.
Zo nu weer verder want we hebben vakantie en alleen met 6 kids hier is best druk, maar wel lekker.

2 opmerkingen:

esther de rijke zei

Ha vakantiegangers,
Geniet er maar lekker van!! Ik denk dat het idee van er lekker met de kids uit te zijn ook al heerlijk is. Dat dan de rest eigenlijk gewoon doorgaat (was/boodschappen/eten/koken/afwas)da geeft niet. Kan in een ander tempo en in een andere sfeer.
Wij moeten nog even door (denk nu veel aan Rob; ben aan de nutrini en sv staat voor de deur). Maar voor jullie: fijne spaanse vakantie!!! en geniet vooral ook van het weer, want dat is hier 3x niks.
Gr
Esther en co

Anoniem zei

Fijn van jullie te horen. Goed dat jullie het zo goed maken in Spanje. Er is niemand die z'n vakantie meer verdiend heeft als jullie!! Geniet ervan samen.

Liefs van ons.