zondag 28 oktober 2007

24-10 Wiese weer ziekenhuis

Omdat Wiese voor de zoveelste keer een kleine aanval had gehad, belde ik voor de zekerheid toch maar het ziekenhuis. Ze moest direct komen. Er werd bloedgeprikt en ze werd even geobserveerd. Verder werd er gekeken of ze afgekolfde melk uit een flesje wilde drinken, om zo de medicijnen beter naar binnen te krijgen. Maar zoals ik al vermoede is Wiese niet happy met de fles en lukt het haar niet om daaruit te drinken.
Dan maar verder knoeien met de medicijnen.
A.s. dinsdag krijgt Wiese weer een holter onderzoek (puur voorzorg, niks aan de hand) en woensdag wordt ze gezien door een neuroloog uit Nijmegen (eindelijk, daar kon ik wel snel terecht).
Dinsdag krijgt Rob als het goed is zijn nieuwe beenbeugels. Ook is er een looprekje aangevraagd. We zijn echt benieuwd of het iets wordt. We wachten maar gewoon af. Ook zal de gemeente als het goed is voor het einde van de maand uitspraak doen over of we in een huurhuis moeten of verbouwen. Ze hebben namelijk het lumineuze idee om een huurhuis voor ons te bouwen op 190 vierkante meter grond. Nou succes!! Er is namelijk een gesprek geweest met de gemeente, onze architect en de man van chambers over hoe nou verder.
Ze erkennen allemaal wel dat het erg lang duurt. Ook heb ik de man van Chambers duidelijk gemaakt wat hij had aangericht met zijn onmenselijk gedrag! En ook dat zijn eerste tekening gewoon niet sociaal is voor een mens. Een excuus kon er niet af, maar hij erkende wel een beetje dat het gesprek van toen niet helemaal netjes was verlopen van hen zijde (toen samen met de ciz-medewerkster)
John en ik hebben geeist dat we voor het einde van de maand duidelijkheid willen. Nou die datum nadert......

Geen opmerkingen: