vrijdag 5 mei 2006

03-05 Dagje indoor Plopsaland

Gister zijn we in de middag aangereden. Gewoon om weg te zijn. Even wat anders aan ons hoofd. Dus alle kinderen de auto in en op weg naar Hasselt en op zoek naar een hoteletje. Die was zo gevonden. Rond 5 uur waren we daar. En waarempel we waren welkom met 5 kinderen. Soms kun je beter 3 kinderen en 2 honden hebben, dan kun je makkelijker ergens terecht. Maar goed. In het Ibis hotel werd alles gedaan om ons verblijf aangenaam te maken. Lekker de stad in om wat te eten, nog even treinen kijken en naar bed.
De volgende dag kregen we een uitstekend ontbijt. En snel opweg naar Plopsaland indoor, maar niet nadat we lang zal hij leven voor papa hadden gezongen.
Rob en de andere kinderen genoten daar echt. Het is echt een superpark. En omdat het niet druk was konden we overal makkelijk in zonder te wachten. Rob schaterde werkelijk in de mallemolen. Stan en Myrne waren de achtbaan niet uit te slaan en Gijs vond autorijden geweldig. Luuk genoot van de rondjes in de eendjes. Zo was er voor iedereen wat. En wij? Wij genoten omdat de kinderen genoten.

Geen opmerkingen: