dinsdag 28 maart 2006

27-03 Veel gefotografeerd

Opnieuw werd de dag vroeg begonnen om op tijd in Nijmegen te zijn. Stan Myrne en Gijs naar school gebracht en Luuk even bij oma neergeplant. Om half 11 werden er bij Rob namelijk vanallerlei foto's gemaakt. Een van zijn heupen, 2 van beide onderbenen en ook zijn voeten werden eens goed in beeld genomen.
Daarna moesten we bij de orthopeed zijn. Nog snel even voeden en koffie en al snel waren we aan de beurt. De heupstand komt langzaamaan in de goede stand. Links gaat sneller dan rechts. Wel gaat het bij Rob wat langzamer vanwege zijn spina. Er zijn nou eenmaal minder prikkels. Maar er is wel verbetering. Nog 4 maanden zijn spreidbroek aan. Dit is goed nieuws dus.
Aan zijn onderbenen kunnen ze nog niks doen. Die zijn helemaal naar binnengedraaid. De vraag is of je er ook iets aan moet doen en kunt doen. Dus maar weer afwachten. Zijn heupen eerst.
Wel heeft Rob een neurologische klompvoet. De voetbalschoenen die hij nou draagt blijft hij dus behouden. Het was allemaal op de foto's goed te zien. Dus aan de ene kant was het positief en aan de andere kant nog onzeker.
Vrijdag hele dag weer naar Nijmegen voor een CT scan.

Geen opmerkingen: