zondag 6 mei 2018

06/05 We zijn in Leuven

En jawel, als het weer net weer goed is, mogen we weer naar het ziekenhuis. Maar oke. Dat is voor de andere kinderen weer leuk.
Afgelopen woensdag had Rob een fantastisch clinic bij PSV. Een Esports clinic. Een leuk filmpje hiervan zie je hierEsportsclinic Rob PSV  . Rob genoot volop en leerde wat foefjes voor FIFA op de Xbox. Ook een rondleiding in het stadion hoorde erbij. Het was een dag waar hij lang naar uit had gekeken en het was hem gelukt.
De dag ervoor was hij nog op controle geweest in Nijmegen, en de situatie was onveranderd. We namen alles nog een keer door. De mogelijkheden voor Rob nu en was ze zelf verwachtte. De cardioloog ervaarde de samenwerking met UZ Leuven als zeer prettig en positief. Kortom het lijkt een goede keuze.
En daar zijn we dus nu. In Leuven. Rob en ik samen in een hotel. John was wel meegereden, maar hij is inmiddels naar huis. Omdat John even bij Rob was, kon ik mooi de tuin van het hotel bekijken want deze staat bekend als één van de mooiste tuinen van Leuven en ik moet zeggen dat de tuin idd erg mooi was.
De hoeveelheid spullen die je weer mee moet sjouwen zo voor 3 dagen ziekenhuis.
Uiteraard neem je alles zelf mee, want Rob is tenslotte gewend aan zijn eigen medicatie en TPV. En aangezien er ook nog een zuurstofconcentrator meemoest, was de auto snel behoorlijk bepakt. Ik geloof dat je in het ziekenhuis ook je eigen beddengoed en handdoeken en alles mee moet nemen, dus ook de kledingtas zit heel snel bomvol.
Maar ja. We zien het morgen vast wel in het ziekenhuis te krijgen.
We mogen ons morgen om 9 uur op de afdeling melden. Eerst inschrijven in de centrale hal en daar worden we naar de afdeling verwezen.
Maandag zal Rob 2 echo's krijgen. Eén van de bloedvaten en één van het hart. Daarna krijgen we een gesprek met dr. Cools.
Op dinsdag zal Rob dan de hartcatheterisatie krijgen en woensdag weer lekker naar huis. We krijgen dan ook te horen wat de beste optie is van de 3. Opereren, een paar maal dotteren of medicatie.
We zijn benieuwd.
Op naar morgen. We zien wel weer wat er komen gaat.

3 opmerkingen:

Edwin zei

Het is ook weer heel wat jullie te wachten staat.

Sterkte Rob en familie.

SkipperArie zei

Weer een hele weg te gaan. Ik hoop dat het vervolgtraject ook vlotjes gaat. Sterkte daar!

SkipperArie zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.