dinsdag 29 september 2015

29-9 Rust zacht Lieve Simone

Afgelopen zondag werden we opgeschrikt met het plotseling overlijden van Simone Peters. Simone was de drijvende kracht achter Post voor Kanjers. Ze zorgde ervoor dat veel zieke kinderen, maar ook hun broertjes en zusjes een lief kaartje onvingen van vele mensen. Zo'n mooi initiatief.
In December werden de kinderen ook nog eens verwend met een cadeautje, die ze veelal zelf kwam brengen.
Voor Rob organiseerde ze nog eens wat extra's. Ze wilde dat Rob een aangepaste kamer kreeg en ging daarvoor geld inzamelen. Op jaarmarkten verkocht ze zelf gemaakte kaarsjes, appelflappen, chocolaatjes, kaarten en hartjes gemaakt door Diny.
Vorig jaar en dit jaar, hielp ze met fietsen voor Kanjer Rob georganiseerd door SV de Ruwaard in Oss. Deze lieve schat, was na het zien van het binnen gehaalde bedrag zo ontroerd dat de tranen in haar ogen schoten.
Ze kwam daarna samen met haar vriend Jacob naar ons toe om het bedrag te laten zien. Deze fantastische lieve vrouw had haar hart op de goede plek. Helaas was het dat goede hart dat haar plotseling in de steek liet. Lieve lieve Simone. De kamer van Rob is inmiddels af. Je had nog gordijnen laten maken. Op de app liet je nog een foto zien, zo trots was je erop. Je zou ze samen met Jacob komen brengen en zo hadden we meteen jou de kamer kunnen laten zien.
Juist jij kunt de kamer niet meer zien.
Simone, bijzondere vrouw, bedankt voor alles wat je hebt gedaan. Bedanken kunnen we je nooit genoeg. Ik hoop dat je levenswerk wordt voortgezet.
Lieve Jacob en ouders van Simone. Wij wensen jullie heel heel veel sterkte.
Jacob nog een woordje voor jou. Wat was jij gelukkig met Simone en ook jij hielp haar mee met dit goede doel. Jij was erbij in Oss en je bent een geweldig lieve man. Jullie geluk straalde er van af. Samen een prachtig paar. Ik wens je echt heel veel sterkte met dit verlies en dat je de kracht mag vinden om door te gaan met alles.
Lieve Simone. Rust zacht.

Geen opmerkingen: