vrijdag 20 maart 2015

18-03 Een prachtige dag dankzij FC Robinstijn

Je hebt ze soms heel hard nodig. Van die dagen die zo speciaal zijn, dat je er nog weken op kunt teren. Afgelopen woensdag was zo'n dag. Rob heeft al jaren een wens om keeper te worden bij PSV. Jeroen Zoet is daarom natuurlijk ook één van zijn favoriete speler van PSV. We stuurde daarom zijn wens in naar FC Robinstijn. klik voor website En woensdag was het dan zover, zijn wens kwam in vervulling.
Wat was het toeval nu. De kinderen van de basisschool hadden toch vrij en dus konden Luuk en Wiese ook mee. En voor Luuk zou er dan ook een wens uitkomen. Namelijk op de foto met Luuk de Jong.
Om 10 uur in de ochtend werden we met een bus opgehaald om naar de Herdgang te gaan. Vooraf hadden de kinderen al een prachtige sjaal van PSV gekregen en Rob nog een mooie pet.
Om 11 uur kwamen we aan bij de Herdgang waar PSV al aan het trainen was. Op de verjaardag van ons mam zat het weer ook nog mee. De zon scheen en dus was het aangenaam naast het veld. Rob, Luuk en Wiese genoten van de training. Nee tijd om binnen iets te drinken hadden ze niet, want de ze stonden echt vol bewondering te kijken. Ook PSV TV was aanwezig en ze vroegen of Rob ook in beeld mocht en natuurlijk mocht dat. En het werd nog een leuk filmpje ook. (filmpje) Rob de belangrijkste op de training van PSV . En papa die sloot ook nog aan en dus was het feest compleet. Toon Gerbrands kwam nog een praatje maken en ook dat is natuurlijk erg leuk. Vooral als je dan kunt vertellen dat je ook echt trouwe supporter bent en dat de kinderen bij uit-en thuiswedstrijden aanwezig zijn.
Hiljmark en Bruma
Daarna was het moment aangebroken. Eén voor één kwamen de spelers het veld af en onze kinderen konden met de spelers op de foto. Maar steevast moesten ze eerst een handtekening op de rolstoel van Rob zetten. En het was maar goed dat er twee wielen waren want ze stonden zo vol. Prachtig hoe de kinderen genoten en hoe de spelers van PSV meewerkte. De spelers bezorgde zo onze kinderen een echt onvergetelijke dag.
En gelukkig voor Luuk was het ook nog gelukt om die ene foto te maken. Luuk en Luuk. Ik spring voor Luuk.
De mensen die er bij waren om dit mogelijk te maken wil ik dan ook zeker hartelijk bedanken. Wat een geweldige mensen. Het was een dag dit al enorm geslaagd was. Maar de dag was nog niet om!! We gingen daarna naar de kantine waar ook Jong PSV altijd ging eten en kregen daar een heerlijke lunch aangeboden. Een sportersmaaltijd en nog lekker ook!
Daarna liepen we naar buiten en daar was nog een extra verassing. De mascotte Phoxy stond ons op te wachten. Wiese's snoetje was daarna onvergetelijk. Ze keek Phoxy zo verliefd aan. Kippenvel. En zo liepen we samen weer naar de andere kantine. Daar was de meet en greet met Jeroen Zoet. Wiese liep zo mooi hand in hand met Phoxy. Wat geweldig!
En terwijl ik gewoon de zorg door liet gaan (infuus aansluiten, ab maken en aanzetten) kreeg Rob nog een extra cadeau. Een keepersshirt van PSV met vd Eertwegh achterop. Zo geweldig mooi!
En daar was dan de lang gekoesterde droom. Een ontmoeting met Jeroen Zoet. De stralende gezichten die vergeet je dan gewoon nooit meer. Jeroen had ook nog zijn keepershandschoenen bij, die hij aan Rob overhandigde. Rob schoot helemaal vol. Hij werd helemaal overdonderd. Zo mooi om te zien. De handtekening van Zoet werd nog op de handschoenen gezet en daarna mocht Rob van alles vragen. En dat liet Rob zich geen twee keer zeggen. Rob stelde ook echt leuke vragen en vroeg ook naar het geheim van PSV De opstelling. Ja en die heeft Rob nu in zijn bezit en dus is Feyenoord gewaarschuwd. Want volgens Rob gaan PSV daarmee winnen. Jeroen Zoet was geweldig! Hij deed zo leuk mee. Op het laatst ging hij bij Rob het shirt aantrekken en zijn sjaal en reed Rob persoonlijk naar buiten om daar nog wat prachtige foto's te maken.
 Wat een moment was dat. Jeroen Zoet, ik wil je hartelijk bedanken voor dit moment. Dit pakken ze ons nooit meer af. En zo vlak voor OK 43 konden we dit zo hard gebruiken. Geweldig. Je foto komt zeker in het ziekenhuis te staan om ons zo op te vrolijke.
Na dit moment moest Rob enorm huilen. Zo genoot hij van alles. En dan weet iedereen die mee heeft gewerkt aan deze dag dat het niet voor niks is geweest.
Isimat
Maar nog was de dag niet voorbij. We gingen daarna naar het stadion om daar naar het PSV museum te gaan. En ook dat was erg leuk! We hadden een apparaatje dat je bij een bepaald teken moest houden en dan werd er van alles verteld. Het mooie voor John en mij was natuurlijk dat je heel veel van dingen die we zagen ook samen hebben meegemaakt. Vanaf 1988 hebben we natuurlijk PSV overal gevolgd en John is in dat jaar ook overal geweest. Wenen Bordeaux, Madrid en daarna samen naar stutgart. Ook in de jaren erna hebben we PSV bijna overal gevolgd. En dan is zo'n museum extra leuk. Overal herkenbare mooie momenten.
Helaas was de dag daarna toch echt voorbij. We reden met een hele grote bigsmile naar huis om daar Gijs, Stan en Myrne alles te kunnen laten zien. En ook op twitter werd door PSV aandacht besteed aan Rob tweet Het was echt uniek..
We willen echt iedereen bedanken! FC Robinstijn en PSV SUPER BEDANKT! Het was gewoon een topdag
Pasveer, Areas, Guardado


Geen opmerkingen: