donderdag 6 december 2007

5-2 mensen met een gouden hart

Afgelopen maandag onderging Wiese haar lange EEG meer dan geweldig. Terwijl ze normaal nooit slaapt, sliep ze deze keer van 9 uur tot 12 uur. Even drinken tussendoor en weer verder slapen. Het was wel vroeg deze keer. om half 8 was het aanrijden. En dan nog te laat door de files! Ik denk wel dat Wiese heel moe was van het huilen, want voordat alle dopjes op haar hoofd zaten, huilde ze enorm hard en was ze helemaal over haar toeren, best zielig.
Woensdag 5 december naar gemeente. Eindelijk lijkt er schot in te komen. Dit nadat er mensen uit Nijnsel voor ons in de bres zijn gesprongen. Dhr Steenbakkers van de Forum was zo boos geworden op hoe wij werden behandeld, dat hij zelfs naar de gemeente is toegestapt en de burgemeester heeft aangesproken.
En of het helpt. Eindelijk lijkt het door te dringen dat de verbouwing echt noodzakelijk is en dat het allemaal op een menselijke manier kan. Met een beetje geluk kunnen we begin mei aan de gang.
Maar de mooiste verassing kwam die avond. 2 Pieten van CV de Heikneuters stonden op de stoep met een nieuwe rolstoel voor Rob voor boven. Het is niet te geloven. Dat er mensen zijn die zoiets voor je willen doen. Eindelijk kan Rob dan ook boven over een rolstoel beschikken. En eindelijk kan hij dan ook weer buiten op het dakterras. Het cadeau is eigenlijk veel te veel. Dit zijn mensen met een hart van goud. Er zijn zoveel mensen die iets nodig hebben en dat ze uiteindelijk onze Rob willen helpen! Het is superfantastisch. HEIKNEUTERS SUPER BEDANKT!!!
Dit doet een mens goed. Eigenlijk heb ik hier geen woorden voor en misschien zegt dat juist genoeg.....

Geen opmerkingen: