vrijdag 15 juni 2007

15-06 Hartje baby even niet goed

Gister gelukkig nieuwe schoenen voor Rob gevonden! In Geldrop hadden ze precies de goede schoenen.
Vandaag stond de gynaecoloog in Nijmegen op het programma. Ik moest alleen, omdat Rob moest spoelen. Dit gaat overigens heel goed, al is zijn slaapkamer dus echt niet de geschikte plaats, maar we roeien met de riemen die we hebben.
Maar ja. De gynaecoloog liet Luuk het hartje horen, maar we hoorde meteen dat het niet goed was. Regelmatig werd er een slag overgeslagen. De boezem van het hart sloeg dan te snel, zodat de kamers niet konden samentrekken.
De gynaecoloog wilde een CTG. Hij vertelde er wel bij dat we niet te ongerust moesten zijn en dat dit in de meeste gevallen vanzelf overgaat. Ja ja. Daar moeten we dan op vertrouwen. Hij wilde me volgende week terug zien. Dat kan niet, want we willen woensdag met vakantie. Dus mogen we maandag alweer terug.
Balen. Ondanks dat Dr. Creemers zegt dat we ons niet te druk moeten maken, doe je dat toch een beetje. En erg jammer dat John er niet bij was. Dan had hij het ook gehoord, want het is best moeilijk uitleggen wat er nou precies aan de hand is. We gaan zondag gewoon pakken. Dus we hopen er het beste van.

Geen opmerkingen: