donderdag 26 oktober 2006

23-10 nog steeds ziek

Vanmorgen was de koorts nog altijd 38.3. Dus maar weer naar de uroloog bellen in Nijmegen. Aangezien we toch naar de neurochirurg moesten had de uroloog heel graag dat we toch even langs kwamen. Dus maar snel kinderen naar school in de auto en gaan. Eerst werd er bloedgeprikt en urine afgenomen. Dat bloedprikken kostte een paar traantjes, maar gelukkig ging het goed. Alles werd naar het lab gebracht.
Ondertussen kwam de neurochirurg langs over de uitslag van de Ct scan. Die was goed. Er is nog een klein gevaar dat de drain te goed werkt, dus wil hij over een jaar een nieuwe scan. De kans is klein, maar toch....
Daarna gingen we even langs bij de instrumentmaker, omdat zijn schoentjes steeds uitgingen en zijn gips om de voeten niet blijft zitten. Hij constateerde dat zijn voeten nog verder vervormd waren en nu moest hij eerst nieuw gips. Zijn gipsvoeten zijn langer gemaakt en hij heeft nu laarsjes. Ach met de mode mee dus.
Daarna naar de uroloog. Gelukkig waren de uitslagen goed. We moeten de kuur afmaken en daarna weer starten met de onderhoudskuur.
Een lange dag dus weer. Maar gelukkig weer op tijd thuis voor de zwemles, voetbal en turnen.

Geen opmerkingen: