donderdag 29 oktober 2009

29-10 WE ZIJN WEER THUIS

Rob is de nacht weer goed doorgekomen. En al snel haalde ik mijn bed af, want daar hoef ik voorlopig niet meer in te slapen. Ontbijten en inpakken.
De arts kwam nog langs met wat instructies. Wel moet ik zijn buik goed in de gaten houden, want er komt niet genoeg ontlasting uit. Morgen waarschijnlijk weer spoelen. Het is zeer waarschijnlijk dat het allemaal nog beter gaat werken, maar door het vele darmspoelen, werkt het nu nog niet optimaal en moet ik nog gewoon spoelen.
John kwam ons halen. Ik ging de auto weer halen om die vlakbij de afdeling te parkeren en Rob er snel in te zetten. Iedereen nog snel bedankt, en snel naar huis.
Thuis gekomen wilde Rob spelen natuurlijk, maar helaas moest hij dat later bekopen. Myrne ging met hem op bed liggen. Later op de bank had hij veel pijn. Toch maar rustig aan doen.
En ik... Ik ben helemaal kapot. Vanavond vroeg naar bed.
Maar eerst. ALLE VERPLEEGKUNDIGE VAN DE VUURTOREN SUPER BEDANKT!!!!!
EN OOK MASJA EN LIESBETH BEDANKT. Gebak is eigenlijk niet genoeg. Maar ja. Ik heb veel respect voor wat jullie allemaal doen. Super.

4 opmerkingen:

masja zei

Hartstikke fijn dat jullie weer thuis zijn...nu weer lekker gaan genieten! Liesbeth en ik hebben vanmorgen heerlijk gesnoept van de taart en hebben onze vingers er bijna bij opgesmikkeld, hij was echt heerlijk!!!!! Heel veel plezier thuis, hopelijk gaat het met de pijn van Rob elke dag een beetje beter. Geef Rob een dikke knuffel van me enneh nog ff dit......moeders, je bent geweldig, petje af hoor!!!

groetjes,

Masja

Anoniem zei

Welkom thuis!!!

Wat moet het heerlijk zijn om weer thuis te zijn. Maar nog heerlijker om vanavond in je eigen bed te kunnen slapen! Tijd om wat slaap in te halen. Jullie hebben de opname weer doorstaan, nu thuis aansterken. Geniet er van om weer met z'n allen bij elkaar te zijn.

Familie van Drunen zei

Oost west thuis best : ) Herstel gaat thuis toch altijd fijner dan in het ziekenhuis. Dat wil niet zeggen dat Rob nu al hersteld is of dat het makkelijk zal zijn. Veel succes met alles, jammer ook van het spoelen, waar je nou net vanaf dacht te zijn. Toch? Nou ja, hou je taai en slaap wat bij, dat mag wel na bijna 2 weken in het Radboud. OK #15hebben jullie ook weer goed doorstaan, petje af hoor!

Elvira zei

Eindelijk... lekker SAMEN THUIS!
We hopen dat de stoma snel optimaal werken zal, en Rob lekker mag opknappen, ach je eigen huis, bed, speelgoed en niet te vergeten papa, mama, en broers zussen doen echt wonderen. Genietse! En succes met alles...
Liefs Jense, Elvira, Joas en Naomi